Om Duft-diffuser.dk

Duft-diffuser.dk har samlet et stort overblik over aroma- og duft diffusere. Det er mit mål at gøre siden til den ressource, som du vil benytte dig af, når du søger mere information om eller ønsker at købe en duft diffuser.

Visionen er, at du på hjemmesiden altid finder opdateret information og vejledning omkring duft diffusere. I min research af de forskellige produkter har jeg gjort mig stor umage for at undersøge produkterne og deres anvendelsesmuligheder så godt som muligt.

Jeg har forsøgt at gøre det så nemt for dig som muligt som forbruger at foretage et køb på baggrund af et oplyst valg, og jeg har samlet et stort antal af produkter, så du nemt kan danne dig et overblik over produkterne på markedet. Når dette er sagt, så er ingen perfekte, og jeg tager derfor forbehold for uddateret information og priser.

Bemærk, at hjemmesiden er reklamefinansieret gennem affiliate links og sponseret indhold. Det betyder, at hvis du foretager et køb via et af de forskellige produkt links, så modtager jeg en mindre kommission. Denne kommission bruges bl.a. til at vedligeholde og udbygge hjemmesiden og bloggen.

KOntakt

Ønsker du at kontakte mig, kan du skrive til mig på affiliate[@]lyttdigital.dk.

Du bedes mærke emnefeltet med “Duft-diffuser.dk”.

Jeg modtager gerne kommentarer  og forslag samt andre forespørgsler.

Min adresse er:

Lytt Digital ApS
Jagtvej 215 A, 9. mf. tv.
2100 København Ø
CVR: 36537930

Jeg støtter: